Blogger Layouts

Tuesday, May 17, 2011

9 ayat yg makan dalam *sentap hati mak nak*

annoying kaw tahu bile kite tgh tgh syok ckp ckp ke gosip gosip ke smpy bersembur sembur air liur and then tetibe sorang drpd korang keluarkan satu ayat yg makan dalam same ade sedar ataupon tak.

oke,meh aku tunjuk antare ayat ayat  yang ala ala annoying orange *bak kate ecot*

SENTAP



1. FINE
ini kalau korang ta pernah dengar mmg patot flush muke kat jamban laa.AHHAHA
ayat nyh mesti pasti akan di gunekan oleh semue org yg tengah marah n malas dah nak layan
so,paham paham la
once someone says "FINE", thats mean you have to pull off.. get it?! 
contohnye   >
kau : hey budak, kau nyh sengal la
dia:hey kau,tak baekk aww ckp aku sengal
kau:dah mmg kau sengal,sengal
dia:FINE

bile org da ckp FINE tuh,jgn fikir dye mengiyakan pulak,itu mksudnye dye ckp "lantak kau lah"


2. UNTUNGLAA
ayt  nyh sebenaa nye prli dlm diam
senyap senyap je buat org makan dalam.
konon konon mcm puji tp sebenaa nye... sentap hati mak nak!

3. WHATEVER
sebenaanye is WHATEVAA 
like ayat nyh sebenanye da putus ase punye ayat
kalau awekks yang ckp,tu makne nye dye nak mrajuk untk jangke waktu yg lame kaw tahu!
alaaa,dlm ayat yg jahat cket  "pergi mati la kau"
haaaa

4. DIAM LA
baek sket drpd shut up..HAHA..same nye act
org kalau da ckp cmny,baek kaw blah sebelom tangan dye naek tepat atas muke kaw..
sia sia dpt tapak kasut free karang

5. TERBAEK
nyh ayat nganjing sebenanyee
mcm kau ade buat sesuatu yg suck,
then tetibe ade org ckp TERBAEK lah,kaw ingt itu puji ke hape?
fake la hooii..tu mknenye kaw mmg teruk di dunie..HAHA

6. TAKDE APAPE
 nyh pun same je untuk spesis spesis yg tengah mrajuk tp malas  nak crite kat sape sape
pade hal dlm hati dye rase cm nk bako je rumah org yg dye tgh marah tuh..

7. KAW ADE?
HAHA, nyh ayt memang mintak kaki kot..
nak berlagak tak agak agak
mcm la dye sorang je ade

8. BANYAK LA 
ny maksudnye kaw mmg ckp salah
tp yok yok nk menang
kalau da kene ayt ni,maknenye kaw salah tahu!

9.  ......................LA SANGAT
 nyh mesti sambungan drpd sesuatu yg nk di bahan
contohnye SANTEK LA SANGAT
tuh maknenye kaw tak cantikk..AHAHHA

hah,amek
kalau slalu kene ayt ayt nyh makne nye hidup kaw suck..hahah
takde ahh...balas balek sudaa..
nyahaha

aku slalu je cakap kot,hahah<naseb baek kecik,org ta prasan>

till then peeps
pen off

2 comments:

mad khaz said...

sentap mad khaz,lolololol :P

fazrenaaliani said...

ahah, terkene di situ