Blogger Layouts

Sunday, May 15, 2011

lelaki acidd

*REALLY new update*
brite tb3 bru je ckp yg lelaki yg di lakar + di syaki menyimbah acid scare random kat area lembah kelang tu da serah diri kat balai polis petaling jaye<<<< tempat aku kot!   sentap hati maknak
TP TP TP
dye tak ngaku dye yg wat yg ape yg owg ckp dye wat  *HAHA,ayt tak bole blah* lantak pi la phm tak phm
nyyy haa org nyee

dig dup dup dap (bunyi jantung )

TADAAAA



so,agk agk kalau nmpk muke cm ala-ala mamat nyh, AVOID yee
jangan jln sorang sorang,even bedue pon kalau bole jgn
maknenye bwk sekampong la kalu nk jaln..HAHA
 lgpon td brite ckp POLIS akan kuatkan siasatn dan kawalan *feeling2 inspektor*
tp slagi tak dpt tangkap,sume kene BEWARE tahu!
ade mangse yg da kene simbah dikhuatiri akn buta matanya kerana kesann acid tersebut
bebudak nurse nyh klaw tak taw effect acid gak aku tak tawla..hihihi...kawasan kite ny beb!
nty kalu ade update ag,aku gtaw

justeru,jgn percaye lelaki yg dok CUWIT CUWIT korang kat tepi jln tuh

No comments: