Blogger Layouts

Wednesday, May 18, 2011

lemah betul bila .......

nahh,
9 situasi yg ya tuhan, kalau bole sume mende nk di lempor kau tahu!
lemahh gile time bilee....

tak peduli,kau punye pasall la


1. cari barang
hah,bile kte tak cari barang tuh, mende tuh tercongok depan mate,alihkan pon still ade dpan mate *hyperbola*
tp tyme saat saat genting kte nk mende alah tuh,tak wujud pula..menyirap!
ade la satu hari tuh, bile kuku dah nak cagu,cari cari cepit kuku sampai bawah karpet takde pon,tp tyme tak nak, melambai lambai cepit tu panggil aku..haaihh

2. panggil orang tp dye tak denga
lg lg bile dah nak terkeluar urat tekak nyh memanggil n yet dye rupenye tgh denga MP3 ke 4 ke..ish ish
sabo jela
lg satu bile kte panggil org tp dye tak dengar jap ag org laen yg pandang,,owhh kite ke dye yg patot malu?

3. tgh  dgar MP sambil blogwalking tetibe ade lagu mencelah
ouuhh,,menci,menci menci.. AHAHA
dah tu takde button nk pause ke hape lak tuh
citt,ganggu mood sey

4. pintu berbunyik
kriiikk krrikkk
ahhh,dah la bukak luas luas
dahtu tak tutup btol btol...
perggh bunyik dye

5. kau kata!
nyh haa,,bile da buat salah,tunding jari kat member n ckp   KAU KATA tadi!
bile pulakk>?
aku kate nak lempang kau td..HAHA

6. distort mesej
 kau: hai awk,nty kita jumpa kat taman ye,pakai baju lawa lawa tau senang nak cam,jangan lupa mandi dulu,saye tunggu blind date kita
dia: k

haaa?kidding me? kte ye ye tulis panjang panjang dye bls K je...

7.  banyak tanye
nyh mmg aku lemah
tanye skali due  tu bole trima ag
da kali ketige ue mmg mntak kaki la hooii
lg lg soalan same

8.  bajet
ciissss,,jgn brani kau nak bajet ngan aku
mmg mintak maki..HAHA
kadang kadang kite ny takleh nk tunjuk kte ny btol sgt setiap mase,
its make HATERS baby..hihih
sifat down to earth tuu mesti ade wlaupon cket ye anak anak..

9. amir maharaja lawak
AHAHAH
idola la haoiii..

fire


oke,,situasi nyh kalau jd kat aku mmg la aku lemah!

hidup nyh mesti kuat!      tetibe

No comments: