Blogger Layouts

Wednesday, June 29, 2011

hols at LOTUS DESARU BEACH RESORT

ade la due minggu yg bahagie rie untuk cuti nyh sgt super aman kau tahu
smpy penat kemain da berjalan
lat 2 hari pas aku balek  US singapura,
aku tros lah dgn hati yg gumbira ikut je langkah kaki ni
next station, LOTUS DESARU RESORT
yg tak tahu tuh, kat JOHOR oke!
kat KOTA TINGGI lagi
*banggae jap* haha
kbetulan family n makcik sdare aku beria gile nk jejak kat desaru nyh sbb dengaa nye best
ade pantai,da nme pon beach kn,haha
yela, sejak blaja kat kuale lumpor ny,celah mane aku nak carik pantai an,an,an!


worth la sbb tempat nyh mmg best wooo
siang best kat taman tema air ,
malam best kat tepi pantai
mahsyuukk
bilik dye pon kelass uolssz
macam beverly hilss gteww *ahah,terlebeh sudaa*
nah, selambak gambar aku kasik





okeyh,tu seciputt je pemandangan
klaw drpd bilik aku ari tu kat tgkat 5.nmpk laut tros
tman air dye lg la nmpk sluruhnyee
nak maen wet wet kat tmn tema air tuh RM 5 jew
murah leteww
ade gelongsor budak budak,separe budak n kolam org tue pon ade
puas la mandi,law ade anak ke adik pon bole tenang jiwe
letak je situ,kte gi mandi ,haha
pg smpy petang tu puas laa dok rendam kat dlm kolam tu
smpy kecot tgn da mcm umur tujohpulohlapan taon da kaww tahu!




hahh,tak cukup siang,malam pon bess wooh
dye siap sediakan kete kancil yg da siap siap modify jd mcm buggy tu hah!
haha,semartt abes untuk bawak kte gi tepi laut
kat tepi laut malam tu bestt weyy
ade unggun api,ade mini fun fair,ade wayang avatar n ade padang lapang lg untuk kite maen lari lari ke hape
hah,ape lg kau nak?!haha
bestt wettt,punyeelaa best
tak yah tgok cengrekarama kat tb3 pon puass,haha

tp aku ngan family aku nyh lg la sakan
esok pgnye,pas breakfast gi lenjan mandi agi kat tmn tema air tuh
tak cukop, gi pantai agy melambong diri kat ombak
hooiiii,pg kat pantai tak tahan aktiviti dye
ade banana boat,jet ski,kete AVG ke hape ntah tuh
yg paleng best,ade parachute weyy
kalau dwet tak basah,dah lame aku terbang,,haha
takpe,lenkali nak pegi bawak beg plastik simpan dwet dlm tuh,,hoho  ..semate-mate!

 oke la,smangat aku cite,nak taw pergi la johor  
:)
till then
tlg fltkan ruket aku yee
skarang aku kat penang,next entry i story

No comments: