Blogger Layouts

Monday, June 13, 2011

kalau laaa ade lg LELAKI ROMANTIK mcm SETH TAN

lately aku bet mesti ramai gler perempuan,anak dare n even mak dare pon makan hati tgok SETH TAN dlm nora elena kat tb 3 tu
sbb cite nyh jugak la aku tak rase aaron tuh gangster@abang besarr dlm KL GANGSTER  sbb dye da abes romantik dlm cite nyh..haha  
FAIL



cte nyh da nak abes da tak silapp
dlm minggu nyh
perrgghhh
dye punye romantik tak bole blaa kot
untunggnyee la haii

tp tp tp
BAHAYA la cte tuh d tontonan umum
hihihi..sebab
  1. abes sume boyprend sangkak nak carik dwet buat beli bunge ross satu boot..abes abes tidak nak beli setangkai sehari pon maw pkir due tige mpat lime nam tuhjuh kali..baik beli coki coki
  2. suami suami terpakse berlapar di waktu dinner sebab bini bini sume terpacak depan tb nak tengok SETH TAN yg super duper romantik..sentap
  3. lelaki kini terpakse berkerja lebih keras untuk bersenam agar dapat bdn ketak ketak ataupon 6th pack supaye senang nak angkat bini kalau bini terseliuh bile tgh merajuk mcm SETH angkt NORA ELENA.pade hal kalau bini saket tuh,kalau bole nak suro bini tu pi ame kunci kete,drive sendiri gi klinik.
  4. bini bini sume lebih kerap mrajok dgn harapan sangsuami pujuk dgn manner paling romantis skali ala ala SETH TAN..tunggu berjanggot pun tak dpt dek non hoiii
  5. perempuan sume terpakse bermekap cantek cantek lebih drpd byase untuk menghilangkan bayangan NORA ELENA drpd otak boyprend masingmasing yg jugak kemaruk pade keayuan NORA ELENA

cukop laa 5
cte tuh pun nak abess da..da takde la owg mlayang kat awn nano nano nano nano nano nano nano nano nano nano
ade org kengkonon perfect cm SETH TAN

elehh,,padehal da reveal dye yg dok rogol NORA ELENA..hihi
hahh,,tu la idola korang,terpengaruh dgn DVD nyh..haha

btw,aku tak kesah sbb aku da ade boyprend baru..hihi
malulaaa

nyyhh haa kekasih baru aku  <3


haaa..nyh name dye SHAH ISKANDAR aka malek
jgn cakap aku tak bagitau awal awal..jgn nak dok gode gode dye mcm YVONNE gode SETh TAN eh
i lapp u shah iskandar sygg..haha

till then,
jgn lupe tlg terbangkan roket aku
roket OOOOMMPPHHH

No comments: