Blogger Layouts

Sunday, July 17, 2011

ehh,jgn buat mende nyh dlm LRT boleyhh?

 assalamualaikum  :)

hihi,jetleg nyh sbenaa nye
takde ah,sebenaa nye bru blek KL dri JB
pastu OTW blek kolej,naek la LRT dr masjed jamek ke unibersiti
 tgh sronok dok tengok pemandangan luaq yg cantek lg indah nyh
jap agy ade la sorang mamat nyh.diri dpan pintu,pastu dok gelakgelak sambil tersipu siput malu
ingtkan ape,rupenye tgh borak ngan gelprend leteww kat hp
perrghh ayt dye  "hihihihi,awk ny pkir la elokelok,,hihihihi  bla bla bla  hihihihihi bla blba bla  hiiihihihi"
ishh,geleman la haiii
muke da market jap agy tak cover langsung nak gayut


#  tido tu jage skit
ramai tgokk awakk taww
huuuu,jgn la terhoyong hayang, dengkur n pastikan jgn tergolekk
hahahaha
maluu woohh    >_<

#  hah,ade lagi kes yg tak bole blaa jd dlm LRT
eh eh,,selambe badaak je couple nyh dok buat aksi 18 SX
citt,pergi laa umah tumpangan RM 30/net # kaaa hapee kalaw da sengkek sgt an
yg lelaki suke la dok rabaraba
yg perempuan relaa la pulak
*sumpah tak faham*

#  kalau ringtone HP tu sedap ttak hapee
nyh still on polifonic lg
dah tahuu,phone tuh bunyik,angkat la sygg oiii
buat konset pulak eh dlm tren nyh!

#  eh eh eh,bole tak kalau nmpak yg MEMERLUKAN tuh,
kasik duduk,bukan nye hape sgt pun
bukannye sempat mimpi pon kalau tdo kat dlm LRT tu kan
sanggup la kaw tengok org tue tuh terhoyong hayang pegang stand tuh
pregnant mother tak seimbang dek menahan kelajuan LRT..ececcecece


#  kalau borak on phone,jgn macm ckp dengan tukang driver LRT tuh ehhh
nyhh,kaw kat hujung LRT tuh, kuatt nye suare mcm hapee
apeehhalll ?

#   jgn mengumpat!
hahah,FAILED lah  golongan org yg ngumpat dlm tren nyh
tak perasan ke kalau ngumpat dlm tren tuh org kiri kanan depan belakang ade?
sah sah la dyorang pun perihatin nak tahu cite ape yg hott sngt tu kan
kan,da tambah dosee org dlm tren tuh pasal korang
nguahahaha

#  sopan ckitt ehh kalau duduk tu  :)
bukan susah pun kepit kaki tu haaa
kasik la ruang kat org sebelah menyebelah
jgn buat kerusi tu mcm kerusi sendiri
semuaa bayar harge same ape!

#  eemmmm,,bersin ke batuk ke,padang tempat takde org bolee?
hissshhyy. geli laa hoiii
kalau kaw sendiri pon geli, org laen lg la kan ?

okee,,nak blogjogingg..jum
nah terbangkan mende nyhh
daaaa

No comments: