Blogger Layouts

Monday, July 18, 2011

semartt la haii kau buat PERANGAI nyh dlm kelass !!

hui hui hui
smalam kan cite mende yg jadik dlm LRT en
so,hari nyh
slepas ade PERISTIWE HITAM berlaku dlm kelas aku td
si PELAKU yg telah melakukan sesuatu itu suruh aku tules dlm ais belogg nyh haa
HAHAHAHA...
amek satu bijik aku kasik...muahahahaha
elok elok la haii tengah belajar pasal pulmunary contusion,rib fracture and flail chest jugaa pneumothorax and hemothorax
tetibe......
*tlg jangan buat prangai SOPAN nyh ehh dlm kelas*



#  sniff,sniff,snifff
tuuiiiii,, bauu ape la siaaaaaAAA !!
tak boleyh blaa la hoii
bole dgn riang ria konon cakap n gelak kuatkuat
padehal sambil lepaskan FLATUSS yg busukknye kemaainn!!
cittttt,, rosak fungsi idong beberape saat !!
hohoho, kaw igt SERONOK ke? haha

#  eh eh  ooooooooooooo
kalau kaw bising smpy aku nak fokus bace paper pon distract takpe
tapi time org laen bising, kaw punye jeling,
kalah micha omar, silap silap ziana jain pon nanges

#  haiihhh,bole tak time rehat tu rehat
eemmmm emmm mmg la rehat tu rehat
tp maksudnyee boleh tak time rehat tu tak pyh psg lagu la bagai kat mikrofon tuh
org nak tdoo la,
tak tdo pon nak rehatt la kann
nyh,kau buat dewan kuliah tu mcm disco wakaf en
huaaaaahhaa, seronok seronok !



#  lg satu,kalau pengajar tgh kusyuk mengajo tu jgn la mencelah
maknenye blom punn pengajar tu abes ckp,korang da tanye memacam
padehal ape yg korang tanye tu ,lg due saat je die nk terangkan
hahh,kan dah ganggu whole class..
suke la tuh dpt publisiti!!

#  hahh,kalu ade kuiz tu  kemain excitedd nye ehh
tak yahh beriyee sgt
da mcm nk gaduh da tahu?
tanjat boboii !

#  ehh,kalau gelakk tuh mmg nak semuaa org dengaa ehh
wahahaha,oke oke aku tahu kaw concern
nk kongsi kegembiraan bersame la tuu kan
nguaahahahah
TAK PAYAH SGT la ehh



#  maluu lahhh
bangun pg gosok gigi,
sebelum pegi,
pakai pakai minyak wangi,
baru laa bauuuu wangi......
ngihihi *nyanyi nyanyi lgu rakyat kanakkanak*

da da la duluu ehh
next time kitee terjah lg
nguahaahah

okee,nah terbAngkan rokett nyh
slamat semuaaa  :)

No comments: