Blogger Layouts

Thursday, August 4, 2011

ALLAH sayang org yang KUAT

salam semuaa  :)
things are not going so smooth this kind of time
like bad hair day
ouuhh  =_=




tp tp tp
kitaa mane boleyh lemah kan
sebab
Allah tak kan turunkan sesuatu ujian itu jikalau Dia tahu yg hambanya itu tidak mampu untuk menghadapinya
sekarang kan bulan puasa,bulan yg sepenuh-penuhnya rahmat
Allah nak duga kita,biar kitaa lg dekat dgn Dia
bila kita rase,kte da cukup buat persiapan untuk sesuatu,tp bile saatnya tiba,apa yg kita rancangkan tak jadi mcm apa yg kitaa da jangka,maknanya mmg Allah tu nak kita tahu yg kita ny cuma manusia,hamba yg lemah,yg mmg nak kita bergantung pd Dia



n at that timelah
kita akan rasa lonely,hopeless n the worst feel is bile kita rase kenapalah kita yg kena lalui dugaan yg rasanye mcm Maha hebat nih
tp jgn lupa, sebenarnya bila kata kite nyh teruk,ade yg lg teruk drpd kite
cume kita je yg tak tahu situasi diorang macam mane
SEBENARNYA,MUNGKIN TAKDIR KITA SAMA,
CUMA SITUASINYA SAHAJA YANG BERBEZA


Jangan takut,jgn sedih,
Allah sentiasa di sisi

Allah sayang hambanya yang   kuat

1 comment:

Cik Nurul said...

syg...ok tak?? anything nak share,msj kak nurul.. nnti kite buka sama2 bila abg da balik nnti... feel free to spill dear.. kak nurul ade syg