Blogger Layouts

Tuesday, August 16, 2011

jangan BERKIRA dengan ALLAH


Assalamualaikum  :)
Dearest you!,. yea yea you!


Semua org tahu yg RAMADHAN datang sekali je setahun,
Semua orang tahu yg RAMADHAN ny dtg dengan banyak GANJARAN
Semua orang jugak tahu yg RAMADHAN ada TARAWIH 

tp tp tp

kenapa mesti rasa berkira sgt nak buat TARAWIH
eh, kenapa ? kenapa? kenapa?
jgn la berkira eh wahai kawan2
bukan nya susah pun,bukan nya selalu pun
bukannya amek mase lame sgt pun
ohhh dearest semuaa
jom jom buat TARAWIH
tak lama pun lg RAMADHAN dah nak tinggalkan kita da
jgn rasa RUGI nanti

BILA KITA BERJALAN KE ARAH ALLAH
ALLAH AKAN HANTARKAN RAHMATNYA PADA KITA

Islam is not about ‘we’re better than you’. Islam is about ‘let me show you something that is better for you’.
- Nouman Ali Khan

Friday, August 5, 2011

iKLan GANGSTER parody ; klaka sungguh

haii peeps
hah,cukuplah bersedih hati
cube layan iKLan GANGSTER nyh
TERBAEEK!!


 ouuhh,cume syg abg long dil tak wujud..haha
hoohoho,tak cukup klaka lg yg KL HAMSTER (PARODY)
the other lak buat yg nyhh
kemaainn kreatifff!!





skarang TAMTAM,CHOKICHOKI ngan VITAGEN pon bole jd bahan,
epik sungguh
hahaha


Thursday, August 4, 2011

ALLAH sayang org yang KUAT

salam semuaa  :)
things are not going so smooth this kind of time
like bad hair day
ouuhh  =_=




tp tp tp
kitaa mane boleyh lemah kan
sebab
Allah tak kan turunkan sesuatu ujian itu jikalau Dia tahu yg hambanya itu tidak mampu untuk menghadapinya
sekarang kan bulan puasa,bulan yg sepenuh-penuhnya rahmat
Allah nak duga kita,biar kitaa lg dekat dgn Dia
bila kita rase,kte da cukup buat persiapan untuk sesuatu,tp bile saatnya tiba,apa yg kita rancangkan tak jadi mcm apa yg kitaa da jangka,maknanya mmg Allah tu nak kita tahu yg kita ny cuma manusia,hamba yg lemah,yg mmg nak kita bergantung pd Dia



n at that timelah
kita akan rasa lonely,hopeless n the worst feel is bile kita rase kenapalah kita yg kena lalui dugaan yg rasanye mcm Maha hebat nih
tp jgn lupa, sebenarnya bila kata kite nyh teruk,ade yg lg teruk drpd kite
cume kita je yg tak tahu situasi diorang macam mane
SEBENARNYA,MUNGKIN TAKDIR KITA SAMA,
CUMA SITUASINYA SAHAJA YANG BERBEZA


Jangan takut,jgn sedih,
Allah sentiasa di sisi

Allah sayang hambanya yang   kuat

Friday, July 29, 2011

CARL'S JR ; burger BESAAR PUNYEE

salam peepss
haaaaa,lepas lega japp   >_<
bru pas exam
sumpah KILLER soalan cardiovascular sistem (CVS)
nak legaa sgt pon tak sure
minggu depan ade exam lg
lg masak dengar kate subjek gastrointestinal tract (GIT)
so,untuk release stress la konon konon
pegi la mid valley jap,cuci mate
bile berjalan,perut pun menyanyi
member lak teringin nak makan burger
so we agreed to have our dinner at CARL'S JR
tempat nyh btol btol dpan panggung wayang kat mid valley tu



hAh, dah la air boleyh refill sampai kembong
dah tu, siap bole pilih lg saiz cawan
aku dgn member aku pulak tgh lapar
pilih la yg medium..  hohoho

counter; peramah kemain :)

hah,refiller air

haaaaa.nak tunjuk burger nyer nyhh
BESAA PUNYEEE

aku punye, ape ntah name dye   *ayam*.. SEDAPPP

ny member aku punye,  beef.... pon sedapp

haaaaa.sedapp woohhh
maybe dlm pic tak la nmpk besaa
tp nk nganga sesak woh mulut
hahaha
try it  <3

Thursday, July 28, 2011

RAMADHAN dtg,,ini anwarhadi n aiman azlan..

hohoho
semarrtt oouuhh video dyorang nyh
sambil sambil smangat nak masuk bulan penuh barakah nyh
sempat lg dyorang pakat buat video nyh


hohoho.. TERBAEKKK !!
btw,aku nak ucpkan
selamat menyambut RAMADHAN
n may  this ramadhan will be better than last ramadhan for us
:)

BOLA BOLA..aku tetap sokong team MALAYSIA

hey hey hey
mesti panas agy kan cite pasal bola smalam
walaupon kalah
but i have to say this
"im proud to have all Malaysian football warriow"
korang klah pun bermaruahh
so.dont worry

tapiii, aku jugak suke tgok WAYANG smalam
hahaha,,saket situ saket sini
apee laa team lawan nyh
nk lewatkan mase tak agak agak
berlakon kemaaiinn
hahh, siap dpt offer lg nyh
LOL

klik kalau rabon.

hoho
tahniah.lakonan berkesan..nguaahhahaah
btw, KFCM memang hebat smalam  :)

Wednesday, July 27, 2011

try this

PERHATIAN------> : Buka kmputer/laptop anda pada Local Disk (C) :\ --> Program Files (x86) --> Microsoft Office --> MEDIA --> CAGCAT10 , cari gmbr b'nama J0285926. Anda akan temukan gmbr Lambang/bendera Zionis Israel lengkap (persis dgn wrna aslinya) dgn lilin (sarana ibadah mereka). Sebaiknya korang delete! Gmbr t'sebut ada di seluruh PC & Laptop. SEBARKAN SEMAMPUNYA........